Mantelzorgwoning kopen

MantelzorgwoningMantelzorgwoning kopen
Wat is mantelzorg? Mantelzorg is vaak onbetaalde zorg voor familieleden op leeftijd of voor diegenen die extra zorg nodig hebben. Hierbij moet u denken aan verzorging van meer dan 8 uur per week en dat vaker langere tijd. 

Waarom een mantelzorgwoning?
Familieleden op leeftijd en of minder valide patiënten willen graag zelfstandig blijven wonen. Dit wordt onder andere veroorzaakt door de bezuinigingen in de zorginstellingen. Daarnaast hebben steeds meer mensen de behoefte om in de sociale kring van de familie te blijven om te genieten van elkaars gezelschap, zorg en rust.

Wanneer is er een vergunning nodig?
Vanaf 1 november 2014 is het plaatsen/bouwen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij geworden. Dit is een landelijke richtlijn, indien de locatie niet voldoet aan de voorwaarden voor vergunningsvrij bouwen of niet strookt met het geldende bestemmingsplan dan moet er wel een vergunning aangevraagd worden. Deze procedure is verkort naar maximaal 8 weken.

Heeft u hier vragen over? Of twijfelt u over de mogelijkheden op uw terrein voor het plaatsen van een mantelzorgwoning? Dan neem gerust kontakt op en wij adviseren u.

Naast mantelzorgwoningen op eigen terrein zijn zorgparken ook in ontwikkeling. Momenteel bieden wij ook kavels aan op parken waar zorg verleent kan worden. De mantelzorgwoningen staat dan ook op eigen ( koop-) grond op een park waar u heel het jaar kunt verblijven/recreëren in een (zorg-) woning gebouwd door Bekius mobiele bungalows.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust kontakt op wij helpen u graag.

Kenmerken van onze mantelzorgwoningen:

  • Begeleiding van A tot Z
  • Comfortabel, luxe, uitstekend geïsoleerd en geventileerd. 
  • Standaard Hr ++ beglazing ( tripleglas mogelijk tegen meerprijs )
  • Verwarmt middels hoogrendementsketel of warmtepomp voorzien van vloerverwarming
  • Van alle gemakken voorzien, mogelijkheden voor de nieuwste demotica systemen
  • Rolstoelvriendelijk gebouwd

Bekius BV
Huygensweg 14
5482 TG in Schijndel.

Telefoon 073-547 58 92/06-58977991
Email: info@bekiusmobielebungalows.nl